Cél: 1.500.000 Ft
3.005.000 Ft
Sikeres
635

2017. szeptemberben bemutattuk, hogy a ferencvárosi parkolóautomatákkal és az azokat üzemeltető céggel valami nagyon nem stimmel. Az elmúlt évben világossá vált, hogy nem egyedi esetről van szó: a parkolási pénzek körül kialakított káosz Budapesten rendszerszintű. 2010-ben a város vezetői látszólag lezárták a fizetős parkolás sötét, botrányokkal teli időszakát. A parkolás üzemeltetéséből elvileg kitiltották a nagyobb politikai pártokhoz erős szálakkal kötödő gyanús magáncégeket és a Budapest történetének legnagyobb parkolási csalásával meggyanúsított vállalkozókat és szakembereket, viszont a legtöbb érintett kerületben rejtve ugyan, de továbbra is zavartalanul dolgoznak, és mesés hasznot tesznek zsebre.

A 444 egy évvel ezelőtt elkezdett videó-sorozatának folytatására kérjük most a támogatásotokat, hogy bemutathassuk kik és hogyan nyelik el az autósok által évről évre bedobált milliárdokat.

Ha október 21-ig összejön másfél millió forint, akkor nem csak a videósorozatot tudjuk simán befejezni, de a 444-es megjelenés előtt néhány nappal le is vetítjük a támogatóknak egy fővárosi moziban.

Ha szeretnéd támogatni a projektet, akkor két csomag közül választhatsz:

  • 2500 forintért hozzájárulsz a videó elkészítéséhez, és elhívunk a megjelenés előtti vetítésre egy fővárosi moziba, ahol a videó készítőivel is beszélgethetsz
  • 30 ezer forintért hozzájárulsz a videó elkészítéséhez, elhívunk a megjelenés előtti vetítésre egy fővárosi moziba, ahol a videó készítőivel is beszélgethetsz, és a 444 csapata által készített emléktárgyat is átadunk neked.
Csomagok

Támogatás + mozijegy

Hozzájárulsz a videó elkészítéséhez, és elhívunk a megjelenés előtti vetítésre egy fővárosi moziba, ahol a videó készítőivel is beszélgethetsz.

2500 Ft

Támogatás + mozijegy + emlék

Nagyban hozzájárulsz a videó elkészítéséhez, és elhívunk a megjelenés előtti vetítésre egy fővárosi moziba, ahol a videó készítőivel is beszélgethetsz, és a 444 csapata által készített emléktárgyat is átadunk neked.

30.000 Ft

Frissítések

2018-10-4

Kedves olvasóink!

Örömmel és hálával írjuk, hogy a fővárosi parkolás sötét ügyeiről szóló videónkra szervezett gyűjtés máris sikeres volt. Az anyag biztosan elkészül és a közös mozizás is megvalósul. A gyűjtés nem áll le. Továbbra is lehet venni támogatói mozijegyeket. Ugyanis a hozzájárulásotok nélkül az ilyen típusú, szöszmötölős, komplikált, rengeteg időt, pénzt, költséges technikai felszereléseket igénylő anyagokat nem tudjuk elkészíteni.

Ha támogatod az anyag elkészítését, akkor egy ciklusokon átívelő, minden autóst és közvetve minden fővárosi lakost érintő ügy feltárásához járulhatsz hozzá. Mióta Budapesten fizetni kell a parkolásért, azóta az automatákba bedobált súlyos milliárdok nagyobb része nem a közös kasszát gyarapítja, nem parkokra, kutyafuttatókra, tisztább utcákra, jobb utakra, házaink felújítására, óvodákra, iskolákra költjük a pénzt, hanem hagyjuk, hogy egy politikailag évtizedek óta támogatott kör gazdagodjon belőle.

2018-10-10

Óriási WIN, összegyűlt a pénz a parkolós videóra!

Drága olvasók, ez a videó már nem nektek fog készülni, hanem a tiétek lesz, ugyanis ti finanszírozzátok. Az akció sikeres volt, ezért a határidő idő előtt, október 12-én, péntek éjfélkor lezárjuk a gyűjtést. Addig még lehet vásárolni támogatói jegyet vagy lehetsz kiemelt mecénása a fővárosi parkolás sötét ügyeiről szóló anyagnak, és választhatod a nagyobb csomagot.
Hálásak vagyunk a lehetőségért, és már nagy erőkkel dolgozunk az anyagon. A bemutató időpontjáról minden támogatót levélben értesítünk. Az estén levetítjük a videót, utána pedig beszélgetni lehet az alkotókkal.

2019-1-21

Kedves Olvasók!

Támogatásodnak köszönhetően filmünk elkészült.

A vetítés időpontjáról és helyszínéről tájékoztatást küldtünk támogatóinknak a regisztrációkor megadott emailcímükre.

Kérjük segítsd a munkánkat, hogy a levelünkben küldött linken visszajelzel az eseményre!

Barátsággal,
a 444.hu csapata