Lezárt

444 jó hely Budapesten

Cél: 3.500.000 Ft
21.439.900 Ft

Több mint 4 éve indítottuk el a 444-et, és most megint van egy jó ötletünk. Ennyi idő alatt Budapest nagyon sokat változott: sokkal több helyen lehet jót enni, jót inni, lényegesen erősebb a kulturális kínálat, jobbak a sportolási lehetőségek, gazdagabb a boltok kínálata. Ami viszont nem változott, hogy továbbra sincs olyan kalauz, ami segítene biztosan eligazodni ezen a Budapesten. Ezért most csinálunk egyet.

A 444-en eddig alapvetően közéleti témákkal foglalkoztunk, de azért néha jutott időnk egyebekre is. Amikor nyílt egy jó kínai étterem, mi írtunk róla először, rendszeresen összegyűjtjük a legjobb hétvégi programokat, és a reakció az ilyen témájú próbálkozásainkra csak megerősített minket abban, hogy érdemes lenne ezekkel alaposabban foglalkozni. Úgy, ahogy a 444-et is írjuk: függetlenül, szórakoztatóan és megbízhatóan.

Ha március 29-ig legalább 1000-en előjegyzik, augusztusban jelenik meg a 444 jó hely Budapesten, a 444 útikönyve mindenhez, ami jó ebben a városban. Benne lesz hogy hova kell menni enni, kirándulni, inni, sportolni, szórakozni, kulturálódni, és még egy rakás hasonlóan jó tanács. Így fog kinézni a könyv:

Ha összejön a célként kitűzött összeg, a könyv mellett elindítjuk hírlevelünket is, amelyben kéthetente összegyűjtjük, hogy mi történik Budapesten. Mi a kihagyhatatlan program, milyen új éttermet érdemes kipróbálni, és úgy általában mi éppen a jó. Add meg az emailcímet, ahova a hírlevelet kéred, és máris küldjük a tiszteletpéldányod!

JEGYEZD ELŐ A KÖNYVET, FIZESS ELŐ A HÍRLEVÉLRE!

Előjegyezheted a 444 jó hely Budapesten című könyvet, ami mellé 2018 végéig megkapod a hírlevelünket. Vagy előfizethetsz a hírlevélre 2018 végéig, és júliusban megkapod a 444 jó hely Budapesten című könyvet. Fizethetsz bankkártyával vagy akár Paypallal is, de a számládról csak akkor vonjuk le az összeget, ha március 29-ig legalább 1000-en támogatják az ötletünket. Két csomag közül választhatsz:

3 490 FORINT

  • 444 jó hely Budapesten - Kalauz Budapest legjavához a 444 szerzőitől. A könyvet ki is szállítjuk az általad megadott címre.
  • Kétheti hírlevél - A 444 szerzői megírják neked, hogy éppen mi történik Budapesten

50 000 FORINT

  • 444 jó hely Budapesten - Kalauz Budapest legjavához a 444 szerzőitől. A könyvet ki is szállítjuk az általad megadott címre.
  • Kétheti hírlevél - A 444 szerzői megírják neked, hogy éppen mi történik Budapesten
  • Meghívó egy különleges vacsorára. Ennyi pénzzel nemcsak a könyv elkészülését támogatod, hanem magát a 444-et is. Ezért augusztusban szervezünk egy vacsorát az egyik kedvenc budapesti éttermünkben, kirendeljük a kedvenc ételeinket és italainkat, és a 444 szerzői személyesen is megköszönik neked, hogy ennyit áldoztál ránk. Utána eszünk, iszunk, dumálunk, és ha azt szeretnéd, személyesen adjuk át a könyved.